Magische mix show

Hanna zingt in de vrolijke show vele liedjes van onder andere K3, Kinderen voor Kinderen, Disney, Tik Tok en nog veel meer. Zij doet dat samen met haar danseressen Kim en Nikki!

Dans en zing mee tijdens deze spetterende show vol dans en zang! Het feest kan beginnen... 

concert

De 'Magische Mix Show' is te boeken voor een spetterende toevoeging van een feest, evenement of festival! In dit optreden komen alle bekende liedjes voorbij en worden de kinderen uitgenodigd mee te dansen en zingen met Zeemeermin Hanna en haar danseressen.

 

Volledige show:

45 minuten - € 900,-

excl. BTW en reiskosten

 

show

Bent u opzoek naar entertainment voor tijdens een kinderevenement? Dan is de 'Magische Mix Show' het spettende optreden om de kinderen mee te laten dansen en zingen. Zeemeermin Hanna en haar danseressen kunnen de show indelen zodat zij vaker kunnen optreden in thema naar uw wensen. 

 

Show per minuten:

2 x 10 minuten - € 580,-

3 x 10 minuten - € 730,-

excl. BTW en reiskosten

 

extra

Heeft u een feest op een locatie met zwemgelegenheid? Maar lijkt het onmogelijk een passende act te vinden? Dan is de 'Magische Mix Show' de perfecte entertainment. Nadat Zeemeermin Hanna en haar danseressen de kinderen hebben laten dansen en zingen met alle bekende liedjes, zal Zeemeermin Hanna het feestje aftoppen met een duik in het water om zo het feest spetterend af te sluiten!

 

Boek extra Zeemeermin Hanna voor in het water:

20 minuten - € 100,-

excl. BTW en reiskosten


laat hier uw gegevens en wensen achter zodat de magie kan gaan beginnen!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.