Zeemeermin Zomerkamp

Een exclusief magische kamp voor zeemeerminnen!

 

Ben jij tussen de 8 en 14 jaar oud? Ben je dol op zwemmen? Zou je het liefste in de onderwaterwereld willen blijven? Ga dan mee op kamp met Zeemeermin Hanna. In deze 3 dagen leer je van haar hoe het is om een echte zeemeermin te zijn. Er zullen allemaal leuke kampactiviteiten zijn in zeemeermin thema. De laatste dag ontvang je een diploma Z!

Programma:

  • Elke dag zwemmen
  • Film kijken
  • Dansles
  • Vissenbal ( Disco)
  • Optutten
  • Knutselen
  •  Photoshoot

Zeemeermin Hanna neemt de meiden mee in haar magische sprookje. Hoe is het om een zeemeermin te zijn? Met verschillende activiteiten zullen ze daar achter komen. Hanna geeft les in het zwemmen met een monovin met zeemeerminnen staart.

9 t/m 14 jaar - 2021 -->VOL!

Waar:         Camping 't Spoek,

                   Spoekweg 55, 7361 TM Beekbergen

Hoe lang:    3 dagen en 2 nachten

Kosten:       € 229,99

                   Totaal verzorgd (exclusief huur staart, €10,00)

Accommodatie

De meiden slapen in een trekkershut. Deze bevind zich op de alcoholvrij camping ’t Spoek midden op de Veluwe. De trekkershutten liggen naast elkaar en de begeleiding slaapt in tentjes wat tussen de trekkenhutten worden neergezet. Ook bevind zich het sanitair gebouw, de kantine en de activiteitenlocatie om de hoek van de trekkershutten. In de loods van de camping worden alle activiteiten gedaan, deze is uiteraard helemaal om getoverd naar een onderwaterwereld. Hier zullen ook de maaltijden plaats vinden. 

Begeleiding

Zeemeermin Hanna ( Hanna van der Gaag) is een professionele character enterainer en zal de meiden de kneepjes leren van het vak. Zij doceert ook regelmatig als dansdocent en organiseert al 5 jaar kampen! Samen doet zij dit met 2 mansterk hulp, die haar zullen assisteren bij de activiteiten. De begeleiding is zeer ervaren en goed op elkaar ingespeeld. 


Zoekt u een Vergelijkbaar kamp waar nog wel plek is?Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Download
Algemene voorwaarden bij deelname Mermai
Microsoft Word document 12.6 KB