Biografie


Dans is mijn grote passie, vanaf mijn derde jaar dans ik al veel.

 

Na een vooropleiding vanaf mijn twaalfde jaar bij STA in Apeldoorn, belandde ik op de dansacademie Lucia Marthas. Daar behaalde ik in juni 2013 mijn diploma dansdocent en uitvoerend danser. Sindsdien geef ik les in verschillende dansstijlen en sterk ontwikkeld in het lesgeven aan kinderen al vanaf peuters met de leeftijd van 2 jaar. Ook treed ik regelmatig op als danseres en/of actice. Sinds 2020 mijn eigen dansschool gestart: Dansstudio Spring, gevestigd in Apeldoorn.

 

Bij toeval, in de zomer van 2015,  ontdekte ik de performing acts van real life mermaids uit Amerika en Australie. Tevens bleek dat dit in Nederland nog een totaal onbekend fenomeen was. Aangezien ik van jongs af aan al aangetrokken werd foor fantasy en altijd al van zwemmen hield, ging ik fanatiek trainen.

 

Als danser vond ik dit een grote uitdaging. Nadat ik gewend raakte om te zwemmen met een monovin, kon ik gaan genieten van het gevoel van gewichtloosheid in het water en kon ik mijn danskwaliteiten gebruiken om een zo elegant mogelijke zeemeermin te worden.

Ik besloot een bedrijf te starten: Zeemeermin Hanna.

 

Mijn droom is waarheid geworden.

Let Your Dreams Blossom

Waar is Zeemeermin Hanna al te zien geweest?