Prinsessenkamp

exclusief kamp voor max 12 meisjes

Ben jij tussen de 6 en 10 jaar oud? Ben je dol op sprookjes? Zou je het liefste een prinses willen zijn? Ga dan mee op kamp met Oceaanprinses Hanna in een echt kasteel! In deze 3 dagen leer je hoe het is om een echte prinses te zijn. Er zullen allemaal leuke kampactiviteiten zijn in sprookjes thema, maar alleen al in jouw baljurk door de gangen van het kasteel lopen, maken vast jouw dromen waar! De laatste dag worden de meisjes bekroond tot echte prinses.

begeleiding

Zeemeermin Hanna ( Hanna van der Gaag) is een professionele character enterainer en constant in haar rol zijn. Zij doceert ook regelmatig als dansdocent en organiseert al 5 jaar kampen! Samen doet zij dit met 2 mansterk hulp, die haar zullen assisteren bij de activiteiten. De begeleiding is zeer ervaren en goed op elkaar ingespeeld. 

accommodatie

In het kasteel overnachten de meisjes in een 6 persoons kamer. Deze twee kamers liggen aan een afgelegen gang waar ook de begeleiding overnacht in een kamer ernaast. Op de kamers is een douche, toilet en een fonteintje aanwezig. 

aanmelden

geannuleerd - zomer 2022

Waar:          Kasteel Assumburg,

                   Tolweg 9A, 1967 NG Heemskerk

Hoe lang:    2 dagen en 1 nacht

Kosten:       € 215,00

                   Totaal verzorgd

 

programma

  • Speurtocht
  • Film kijken
  • Dansles
  • Het Bal ( Disco)
  • Optutten
  • Knutselen
  •  Photoshoot
  • High Tea

activiteiten

Door de prachtige locatie laat Oceaanprinses Hanna het sprookje echt tot leven komen. Alle activiteiten zullen plaats vinden in het kasteel, of in de magische tuinen rondom het kasteel. Zo ontdekken de meisjes de geheimen van de echte Oceaanprinses Hanna, bijvoorbeeld over haar betovering. Uiteraard mogen ze dan ook met haar op de foto. Als iedereen is omgetoverd naar een prinses met een eigen baljurk en schmink/make up worden ze gefotografeerd, om de onvergetelijke herinneringen te bewaren. 


Download
Algemene voorwaarden bij deelname prinse
Microsoft Word document 12.9 KB