Boek een Zeemeermin

Prinses boeken? Klik hier:EVENEMENTEN

 

Zeemeermin Hanna is een zgn ' real life mermaid'. Dit betekent dat zij eruit ziet als een zeemeermin; elegant en sprookjesachtig. Uiteraard zwemt als een zeemeermin.

Voor uw evenement of party is een zeemeermin wellicht een mooie en geheimzinnige toevoeging. Zeemeermin Hanna kan op verschillende manieren op uw evenement of party optreden:

Zeemeermin Hanna 'op het droge' 
Vanuit haar achtergrond als danseres/actrice brengt Hanna het personage zeemeermin tot leven. Voor zover mogelijk ( zonder benen ) beweegt zij op de muziek en kunnen de gasten/bezoekers met haar op de foto. Het geheel wordt nog sprookjesachtiger in een mooi decor wat naar wens is uit te breiden.

Zeemeermin Hanna in een zwembad 
Het zwembad op uw evenement of party wordt een sprookjesachtige plaatje als daar een zeemeermin in zwemt. Gasten/ bezoekers kunnen met Zeemeermin Hanna praten en met haar op de foto. Op kinderevenementen mogen kinderen zelfs met haar mee zwemmen.

Zeemeermin Hanna in buitenwater 
Speelt uw evenement of party zich af bij buiten water (bijvoorbeeld op het strand van een meer) dan zijn er ook veel mogelijkheden voor een optreden van Zeemeermin Hanna, echter altijd na beoordeling van de locatie.
 

Uiteraard is Zeemeermin Hanna ook geïnteresseerd in uw ideeën over een optreden op uw evenement en/of party
VAKANTIEPARK / CAMPING

 

Heeft u een zwembad op uw terrein, dan is dit een perfecte plek voor een optreden van Zeemeermin Hanna.

Zij zal op een speelse manier het sprookje overbrengen aan de kinderen. Door haar dans- en acteer achtergrond is ze elegant en verplaatst ze zich goed in haar rol. Zal het niet geweldig zijn als u de droom van een kind kan vervullen op uw park? Een echte zeemeermin waar je vragen aan kan stellen, mee op de foto kan en natuurlijk mee kan zwemmen!